image
 |  0 21 Листопада 2017 | 10:28

У Польщі готуються до відставок Ващиковського і Мацєревича

«Rzeczpospolita» повідомляє, що професор Щерський може замінити на посаді нинішнього міністра закордонних справ Польщі Ващиковського.

Про це 21 листопада 2017 року повідомляє сайт «Polskie Radio».

«Rzeczpospolita» повідомляє, що крім реконструкції уряду, в партії Право і справедливість розробляють пріоритети на найближчі два роки.

Останніми днями лідер ПіС Ярослав Качинський зустрівся з головою кабінету президента Кшиштофом Щерським. Це саме професор Щерський, в гіпотетичному уряді Ярослава Качинського, мав би очолити відомство дипломатії. Сам Щерський у розмові з одним із польських тижневиків натякав, що така зміна можлива, але за умови більшої реорганізації зовнішньої політики.

Однією з основних тем політичних дискусій у польській столиці є також сценарій відставки міністра національної оборони Антоні Мацєревича.

Термін реконструкції уряду, за офіційними заявами, заплановано на початок грудня, але найімовірніше це відбудеться дещо пізніше, – інформує «Rzeczpospolita».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити