image
 |  0 17 Березня 2019 | 09:21

У Полтаві під час візиту Порошенка поліцейських закидали іграшками поросят

У центрі Полтави під час візиту Президента України Петра Порошенка представники Нацкорпусу і Нацдружин кидали в поліцейських м’які іграшки у вигляді свинок, їх затримала поліція.

Про це повідомляє прес-служба поліції у Полтавській області, - пише Вголос. 

Зазначається, що близько 14:00 у центрі міста “група молодих людей намагалася спровокувати конфлікт із працівниками поліції, які несли службу з охорони публічної безпеки й порядку на площі біля театру М.В. Гоголя”. 

Відомо, що внаслідок провокації поранено одну цивільну людину. 

“З метою недопущення загострення ситуації, поліція припинила протиправну діяльність молодих людей. Наразі встановлюються їх особи та з’ясовуються всі обставини такої поведінки”, – йдеться в повідомленні. 

Місцеве видання “Полтавщина” повідомляє, що конфлікт стався на Театральній площі, де очікували президента Петра Порошенка. Поліція затримала близько півтора десятка хлопців. 

За інформацією прес-служби поліції Полтавщини, група молодих людей кидала у правоохоронців іграшкових поросят. На зауваження правоохоронців вони не реагували. Після продовження агресивної поведінки затримали близько 10 осіб. Чоловіків опитують стосовно мети їх перебування та їхніх дій. З’ясовують обставини. Попередня кваліфікація їхніх дій — дрібне хуліганство”, – йдеться в повідомленні. 

За інформацією видання, після цього Порошенко виступив перед мешканцями зі сцени. Паралельно, з іншого боку театру, на площі представники Нацкорпусу проводили акцію “Свинарчуків за ґрати” із м’якими іграшками поросят. 

Зазначимо, що раніше протестувальники заявили про “побиття та затримання” кількох учасників акції у Полтаві, де 16 березня перебуває президент Петро Порошенко, які намагалися “поставити йому питання”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прибувши на Волинь, Порошенко оминув Луцьк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити