image
 |  2 20 Липня 2020 | 17:18

У потрійній ДТП на Рівненщині тpоє волинян травмувалися, а один загинув (ФОТО)

Смертельна автопригода сталася вчора, 19 липня, близько 18:15 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» поблизу селища Клевань. У аварії за участі трьох авто загинув 39-річний житель міста Рожище. Разом із ним в автівці була 40-річна жінка з Ковеля. Її та двох дітей доправили до лікарні.

Про обставини та наслідки ДТП йдеться на сайті Нацполіції Рівненської області.

Зі слів правоохоронців, зіткнення сталося ввечері 19 липня, поблизу селища Клевань. Наразі відомо, що водій «ВАЗ 2105» — 39-річний житель міста Рожище, рухаючись у напрямку міста Луцьк, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив спочатку зіткнення із автомобілем «ВАЗ 2107» під керуванням 53-річного рівнянина, а потім — із позашляховиком «Toyota RAV4», яким керував 53-річний мешканець Житомирської області.

Кермувальник з Рожища загинув на місці аварії. Травм зазнали його двоє малолітніх дітей і знайома керманича — 40-річна жителька міста Ковель. У жінки діагностували відкритий перелом ноги. У шестирічної дівчинки виявили відкриті переломи рук та ніг, а у 8-річного хлопчика — відкриту рану щоки та скронево-нижньощелепної ділянки.

Решта учасників зіткнення за допомогою до медиків не зверталися. Зі слів правоохоронців, усі водії були тверезими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Україною знайшли «могильник євроблях» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити