image
 |  83 27 Вересня 2024 | 20:38

У приміщенні ОВА чоловік здійснив самопідпал

У п’ятницю, 27 вересня, у приміщенні Полтавської обласної військової адміністрації здійснив самопідпал 71-річний чоловік.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Полтавській області, інформує  ВолиньUA.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та мотиви чоловіка.

За попередньою інформацією, приблизно о 12:00 71-річний чоловік, який зайшов до Полтавської ОВА, облив себе легкозаймистою речовиною та здійснив самопідпал.

«Поліцейські, які забезпечували охорону приміщення ПОВА, загасили полум'я на його одязі та викликали швидку. Чоловіка з опіками госпіталізували», – повідомили у пресслужбі поліції.

Місцеве інтернет-видання «Полтавщина» із посиланням на власні джерела повідомило, що чоловіка відвезли до лікарні з опіками 90% тіла. За даними журналістів, чоловік вилив на себе бензин після того, як не дочекався керівника відділу роботи зі зверненнями громадян.

«Полтавщина» зазначає, що чоловік має статус внутрішньо переміщеної особи та мав нестійкий психологічний стан. Втім інформація потребує підтвердження.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група та криміналісти. Поліція встановлює мотиви вчинку та детальні обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла викладачка Волинського коледжу, яка понад 30 років життя присвятила роботі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити