image
 |  121 10 Червня 2024 | 09:24

У пункті пропуску "Шегині-Медика" вільний рух в обох напрямках

Станом на вечір неділі в пункту пропуску "Шегині-Медика" на кордоні з Польщею вільний рух в обох напрямках для всіх категорій транспорту.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, - пише ВолиньUA.

"Це була попередня інформація, яку ми мали, що сьогодні можуть розпочатися дії щодо блокування транспортних засобів у пункті пропуску "Шегині-Медика", але, на щастя, вони не розпочалися. Іде нормальний рух в обох напрямках для всіх категорій транспорту.

Але, зважаючи на те, що це вже було анонсовано, не можна виключати, що дещо згодом цей напрямок польські фермери можуть заблокувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український літак уперше уразив ціль на території рф

Демченко зазначив, що прикордонники не мають чіткої інформації, щодо яких категорій транспорту планується блокування руху, але нагадав, що раніше польські протестувальники блокували переважно вантажні транспорті засоби.

"Але ми пам’ятаємо, що під час блокувань, які відбувалися раніше на всіх напрямках, польські фермери могли змінювати умови проїзду по деяких напрямках в окремі дні, окремі години, і для інших категорій транспорту, зокрема легкових автомобілів і автобусів", – додав речник.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити