image
 |  7 31 Жовтня 2022 | 19:57

У путіна є як мінімум три двійники, - ГУР

Російський диктатор Володимир Путін використовує принаймні трьох двійників, яким роблять пластичні операції для схожості з ним.

Про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів в інтерв'ю виданню Daily Mail, сказано в повідомленні ГУР МО на Facebook у понеділок, 31 жовтня.

Буданов розповів, що Кремль використовує людей, яким зробили пластичні операції для схожості з російським президентом.

"Ми знаємо про трьох осіб, які постійно з’являються, але скільки їх, ми не знаємо. Вони всі робили пластичні операції, щоб бути схожими. Єдине, що їх видає, це їхній зріст. Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла та мочки вух, оскільки вони унікальні для кожної людини", – зазначив керівник ГУР МО України.

Також Буданов розповів, що в минулому вже помічали двійників Путіна, але раніше вони використовувались для особливих випадків, тоді як зараз для Кремля це стало звичною практикою.

Як повідомляли Українські Новини, 7 жовтня лише 11 лідерів іноземних держав привітали президента Росії Володимира Путіна із 70-річчям.

28 жовтня на будівлі Міністерства внутрішніх справ Чехії з’явився банер з головою Путіна у мішку для трупів.

Ще у 2016 році у мережі з'явилася повна класифікація двійників Путіна, виявлених в період з 2010 по 2015 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині від коронавірусу за тиждень померло 4 людей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити