image
 |  2 13 Березня 2020 | 20:59

У Радомишлі захворіли п’ятеpо парафіян церкви, яку відвідувала померла українка

Першу смерть від коронавірусу зафіксували в Україні 13 березня.

Про це повідомляє «24 канал».

Померла 71-річна жінка з Радомишля, що на Житомирщині, яка напередодні повернулася з Польщі. Вона контактувала з багатьма людьми, а 8 березня відвідувала місцеву церкву. Жителі Радомишля, які теж були у цьому храмі, звернулися до лікарів з підозрілими симптомами.

П'ятеро людей, що відвідували ту ж церкву, що й загибла від коронавірусу жінка, поскаржилися на високу температуру та нежить. Про це розповіла головна лікарка Радомишльської ЦРЛ Наталія Вітінська.

Троє людей наразі перебувають на самоізоляції, щодо двох інших ми вирішуємо. Можливо, вони будуть госпіталізовані, – зазначила Вітінська.

Під наглядом лікарів перебувають близькі родичі, з якими проживала жінка, та люди, з якими вона контактувала. Лікарі, які оглядали жінку, теж самоізолювалися, частина з них перебуває у боксах.

У Радомишлі оголосили надзвичайну ситуацію. Там тимчасово зупинили рух транспорту та роботу ринків. Будинок, де живуть рідні загиблої, а також місця її лікування охороняють правоохоронці. На в'їзді та виїзді з Радомишля всім водіям та пасажирам міряють температуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні померла хвора на коронавірус жінка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити