image
 |  7 22 Серпня 2019 | 13:37

У рівненських тролейбусах можна буде платити за проїзд картками та телефонами вже осінню

Принаймні такі плани у міської влади, задекларовані у проекті рішення міськвиконкому.

Про це інформує Рівне Вечірнє.

Як йдеться у проекті рішення міськвиконкому, опублікованому на сайті Рівненської міської ради, з 1 жовтня у Рівному має стартувати пілотний проект «Впровадження функціоналу безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті м. Рівного».

У пілотному проекті спершу візьмуть участь лише тролейбуси. За задумом, у тролейбусах встановлять термінали для безготівкового розрахунку за проїзд та валідатори квитків.

Також по місту мають з’явитися стаціонарні термінали, в яких можна буде придбати електронні квитки для проїзду у транспорті.

А ще кондукторів мають забезпечити легкими переносними терміналами – для перевірки квитків.

Пілотний проект має показати готовність рівнян до запровадження у місті єдиного квитка на всі види транспорту та введення гнучких тарифів оплати за проїзд.

А заодно термінали дозволять порахувати, який у Рівному пасажиропотік.

За проектом рішення міськвиконкому, впроваджуватимуть безготівкову оплату проїзду у громадському транспорті Рівного два товариства: «Сімбол Транспорт» та «МВКОМ».

ТОВ «Сімбол Транспорт» було створено наприкінці 2017 року у Києві. Належить товариство, яке займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, жителю Мукачева Закарпатської області Олексію Колєснікову та киянину Олегу Терлецькому.

ТОВ «МВКОМ» також було створено наприкінці 2017 року, але у Рівному. Належить воно жителю Горбакова Рівненського району Василю Романюку та рівнянину Станіславу Віднічуку. Підприємство займається оптовою торгівлею комп’ютерного обладнання та програмного забезпечення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити