image
 |  0 14 Травня 2022 | 16:16

У Рівненській області заблокували регіональний осередок "Партії Шарія"

Служба безпеки викрила у Рівенській області регіональний осередок забороненої "Партії Шарія". Її члени розповсюджували пропаганду та неправдиву інформацію.

Про це повідомляє СБУ.

Зазначається, що членами осередку були 300 осіб. Вони поширювали у соцмережах та месенджерах неправдиву інформацію про війну Росії проти України, працюючи на користь агресора. Наразі слідчі дії продовжуються.

Крім того, СБУ за останні дні викрила чотирьох неповнолітніх у Луцьку та Новолуганську, які співпрацювали з окупантами. Вони інформували ворога про блокпости та позиції ЗСУ.

У Києві затримали російського агента, який коригував ворожі ракетні обстріли по столиці. Днями куратори готували його для "евакуації" в Крим.

У Одесі правоохоронці нейтралізувало злочинне угруповування, яке загрожувало безпеці місцевих жителів. Затримано організатора і трьох учасників. Вони прикривалися фальшивим волонтерським посвідченням.

Водночас у Сумській області СБУ затримала голову Буринської територіальної громади, якого підозрюють у співпраці з окупантами. Він надавав ворожим військам житло, продукти харчування, повідомляв про позиції українських захисників та назваз найшвидший шлях для просування у напрямку Києва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити