image
 |  7 17 Листопада 2017 | 11:12

У Рівному 70-річний професор потрапив у гучний секс-скандал зі студентками (ВІДЕО)

Студентки Рівненського державного гуманітарного університету звинуватили завідувача кафедри хореографії 70-річного професора Володимира Годовського в сексуальних домаганнях.

Про це 17 листопада 2017 року повідомляє сайт «Оглядач».

Як повідомляє «Слідство.Інфо», про факти домагань розповіли 13 студенток і випускниць кафедри, а також колишня викладачка університету.

14Так, Годовський, будучи завкафедрою із 1999 року, обіцяв студенткам в обмін на послуги інтимного характеру платити за гуртожиток, влаштувати на роботу, вирішити проблеми з навчанням.

За словами однієї з випускниць, Годовський обіцяв їй, що поселить її в гуртожиток, буде «кришувати» і влаштує на державну форму навчання, а під час особистої зустрічі торкався її, цілував груди і вухо.

При цьому інші випускниці стверджують, що в деяких випадках професор відверто пропонував секс.

Статеві стосунки завкафедрою пропонував і колишній викладачці РДГУ Аллі Геккель. Після 13 років роботи в закладі вона звільнилася, тому що відмовлялася підписувати відомості з оцінками студентів, яких не бачила на заняттях, та щоб не стати коханкою Годовського.

Геккель стверджує, що скаржилася на завкафедрою ректору університету Руслану Постоловському, але він це заперечує.

Дівчата також зізналися, що не заявляли про сексуальні домагання зі сторони Годовського в правоохоронні органи через сором, страх втратити роботу або бути відрахованими з університету.

До того ж журналістам вдалося зловити професора на гарячому, знявши на відео його розмову з однією із дівчат.

[embed]https://youtu.be/PVZIBcs8FVQ[/embed]

Коли ви будете моєю студенткою, мені не потрібен буде ні ректор, на проректор, ні декан, ніхто. Тому що у мене буде моральне і аморальне право вас опікати... Я ж тобі платити за гуртожиток буду, якщо будеш мене міцно цілувати. Я буду «кришувати» тебе, мені подобаються такі жінки, дівчата. Ти класна, тільки трошки затиснута. Я буду тебе розкріпачувати, - говорить Годовський.

При цьому сам професор заперечує, що домагався до студентків і заявляє, що в його 70 років він уже нібито сексуально безсилий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити