image
 |  5 5 Листопада 2022 | 11:54

У Рівному чоловік кинув гранату на дитмайданчик - серед травмованих дитина (ФОТО)

У Рівному 4 листопада невідомий чоловік кинув гранату на дитячому майданчику. Боєприпас здетонував, в результаті чого попередньо травмувались четверо людей, серед яких і дитина, повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Повідомлення про вибух на вулиці Романа Шухевича надійшло у поліцію близько 21 години, - передає Суспільне.

"Поліцейські на місці події попередньо встановили, що здетонував боєприпас, який кинув невідомий чоловік, перебуваючи на дитячому майданчику у дворі багатоповерхівок. За попередньою інформацією — постраждали четверо осіб, серед яких малолітня дитина", — йдеться у повідомленні поліції.

На місці події працювали вибухотехніки, кінологи, бійці роти поліції особливого призначення, патрульні поліцейські та рятувальники.

За інформацією пресслужби Нацполіції області, попередньо на місці події поліцейські виявили двох людей, які можуть бути причетні до інциденту. З ними спілкуються правоохоронці.

Як повідомив у своєму Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, йдеться про п’ятьох травмованих, серед яких і правоохоронець.

“Патрульні отримують виклик — на дитячому майданчику в районі Північного двоє невідомих, один з них погрожує гранатою. На місце одразу прибуває екіпаж патрульних. Зловмисник кидає боєприпас, який детонує. Попередньо, постраждало 5 осіб, серед них — малолітня дитина. Обох затримано. Бажаю одужання постраждалим, серед яких є наш колега”, – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську підозрілий чоловік чіпляється до дівчаток

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити