image
 |  2 10 Січня 2019 | 12:36

У Рівному волонтерці вночі невідомі особи спалили машину (ФОТО)

Членкині міськвиконкому Ніні Скибі вночі спалили машину.

Подія трапилась цієї ночі на вулиці Кобзарська, 17 у Рівному. Як повідомив речник обласної поліції Антон Крук, інформацію про займання автомобіля «Mercedes-Benz» вони отримали майже о четвертій ранку. Про це пише UA: Рівне.

Як повідомляють журналісти, власниця авто, це членкиня міськвиконкому, приватна підприємиця, волонтерка Ніна Скиба, не пов'язує підпал ні з підприємницькою діяльністю, ні з виконкомом.

– Просто спалили машину, дай все. В мене машина під вікнами стоїть, то, звичайно, я почула, просто почула характерний такий хлопок не характерний для такої часу доби. В нас такий район, що інколи там бійки трапляються всяке таке, то я відразу висунула голову у вікно, дивлюся в мене машина горить. Для мене це машина, це засіб для робити був. Є люди, для яких це засіб пересування, а для мене це засіб моєї роботи. З підприємництвом точно ні, з тим, що це не виконком теж ні. Бо я ні з ким ніде не сварилась, я займаюсь зараз таким справами, знаєте, що ні з ким ніде не сваришся. Або дитячі будинки, або з сім’ями малозахищеними, оце збирала речі допомагала. Ніде ні з ким не сварилась, саме це мене і шокує, – розповіла Ніна Скиба.

Трішки згодом Ніна Скиба у себе на сторінці в мережі Фейсбук написала пост.

«Задоволені? Спалили мені авто і тішитесь? Беззаперечно, це достойний вчинок і спосіб боротьби із жінкою.... Якась паралельна реальність, чесно.На це авто я заробила чесною та геть не легкою працею. Це була не розкіш, а невід'ємна частина моєї роботи, бо я сама тягну усю свою сім'ю. Я його дуже любила, та все одно, то лиш купа металу. Навіть не надійтесь, не залякаєте», - повідомила волонтерка.

      

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити