image
 |  2 17 Січня 2018 | 07:00

У Росії затонув трактор, який витягав автокран, який намагався витягнути бензовоз (ФОТО)


В Іркутській області в річку Лену провалився 25-тонний трактор, за допомогою якого намагалися витягнути раніше затонулі там же бензовоз і автокран.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Дождь.
Бензовоз "Урал" з 20 тоннами дизельного палива пішов під лід ввечері 10 січня, коли водій намагався перетнути річку Лену несанкціонованою льодовою переправою біля села Крива Лука в Киренському районі. Після цього власник техніки направив на місце автокран "Урал", щоб витягти бензовоз, але той теж провалився під лід і встав на цистерну.
Трактор ДТ-75 затонув 15 січня за спробу витягнути затонулі великовантажівки.
Після події з бензовозом і автокраном в МНС місцевої адміністрації рекомендували посилити боротьбу з нелегальними переправами. Після цього чиновники оголосили тиждень безпеки з виявлення таких переправ на території району, але рятувальники вважають, що акція стала формальністю.
"Замість того, щоб здійснти максимум заходів до негайної ліквідації всіх несанкціонованих проїздів  зимовими водоймами, керівництво штабу з ліквідації наслідків події на Леня приймає дивне рішення - вигнати на річку 25-тонний трактор", - зазначили в МНС.
У Росії затонув трактор, який витягав автокран, який намагався витягнути бензовоз 01
"Залишається відкритим питання, чи встигне місцева влада втопити всю важку техніку в районі, перш ніж почує заклики співробітників МНС Росії щільно зайнятися питаннями безпеки на водних об'єктах?" - йдеться в повідомленні.
Вранці 16 січня стало відомо, що в Киренському районі потонув другий за добу трактор. Це сталося на річці Ічера з машиною фермерського господарства, яка їхала на заготівлю деревини. 31-річний тракторист не зміг вибратися з кабіни і загинув. Слідчий комітет почав перевірку за статтею про порушення вимог охорони праці, що призвело смерть людини з необережності.Джерело: https://ua.censor.net.ua/p3044720

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити