image
 |  7 14 Жовтня 2022 | 18:58

У росії священник "здав" ФСБ депутата, який поставив свічку за Україну

Прихожанин стверджує, що суперечка сталася під час сповіді, а священник передав цю розмову працівникам Федеральної служби безпеки РФ.

Про це пише ТСН.

У Росії священник "здав" ФСБ прихожанина, який виявився місцевим депутатом, за те, що той поставив у церкві свічку за Україну. Випадок стався в Іркутській області.

Як повідомляє російський Телеграм-канал "Лента дна", між настоятелем храму та депутатом виникла суперечка. Священник оприлюднив у соцмережі пост, в якому підтримував війну проти України. Утім місцевому депутату, прихожанину храму, не сподобалося, що церква приймає чийсь бік, що він і висловив священнику.


Утім настоятель храму стояв на своєму, тож депутат нібито сильно засмутився і заявив, що хоче побачити українську армію на Красній площі, після чого поставив свічку за її перемогу та вийшов.

Після цього священник звернувся до ФСБ та "здав" прихожанина. Щоправда, депутат стверджує, що сперечався з настоятелем під час таїнства сповіді, що не дає священнослужителю права розголошувати зміст сказаного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матушка, яка засвітилася на російському телеканалі, просить пожертв у своїх земляків з Волині (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити