image
 |  11 10 Листопада 2023 | 15:17

У Росії велике бажання підписати якісь мирні угоди - Данілов

Держава-агресор Російська Федерація хоче підписати мирні угоди.

Ворог таким чином хоче накопичити сили для подальшої агресії. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі "24 канал".

"У Російської Федерації велике бажання підписати якісь мирні угоди на користь своєї країни. Для того, щоб накопичити сили, щоб перейти до наступної фази війни", - сказав Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що тільки чотири людини можуть представляти Україну на міжнародних майданчиках.

"Сьогодні деякі представники, які мають український паспорт, такі невеличкі на зріст є така група у полосатих купальниках, роблять вигляд, що вони представляють Україну. На якихось конференціях, зустрічах вони починають нести нісенітницю, що народ України втомився, хоче здатися Російській Федерації", - сказав Данілов.

Зі слів секретаря РНБО, прізвища цих осіб відомі.

"Вони свого часу приймали участь у процесах підготовки Будапештського меморандуму, Харківських угод. Дехто з них мав дипломатичний ранг, не знаю, чи забрали у цього хлопа його чи ні", - сказав Данілов.

"Проходить якась конференція, вони туди приїжджають, починають там якусь бєліберду молоти. А люди сприймають, що це представники України", - сказав секретар РНБО.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити