image
 |  0 21 Серпня 2022 | 10:31

У росії вибухнула автівка з донькою путінського ідеолога

У районі селища Великі Вязьоми у Підмосков'ї вибухнуло авто, яким керувала дочка "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна Дар'я.

Про це пишуть джерела росЗМІ ТАСС, повідомляє Українська правда. 

"Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado вибухнув у районі селища Великі Вязьоми у Підмосков'ї, внаслідок чого водій загинула, повідомили нам у правоохоронних органах.

За даними деяких ЗМІ, внаслідок вибуху загинула дочка відомого громадського діяча Олександра Дугіна Дар'я".

Довідка. Дугін є фігурантом санкційного списку США проти осіб, що винні в агресії проти України. Дугін засновник ідейного руху "неоєвразійство" і його політична діяльність спрямована на створення євразійської наддержави через інтеграцію Росії з колишніми радянськими республіками до нового Євразійського Союзу. Дугін вважається ідеологом "рашизму", закликав до вбивств українців. Міжнародна преса називає Дугіна "Распутіним Путіна" або "мозком Путіна", який допоміг сформувати погляд Путіна на Росію. Також Дугін був головредом пропагандистського російського телеканалу "Царьград ТВ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер Усик переміг Джошуа

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити