image
 |  11 26 Липня 2020 | 18:49

У волинському санаторії «Лісова пісня» відгородили комунальний пляж від загального (ФОТО, ВІДЕО)

Лікувальний пляж волинського обласного санаторію «Лісова пісня» відгородили від пляжу загального користування. У санаторії кажуть, зробили це у зв'язку з ситуацією, що склалася через обмежувальні карантинні заходи.

Як інформує власкор «ВолиньUA», нововведення викликане цьогорічною ситуацією, яка склалась через пандемію коронавірусу, коли тривалий час санаторій не працював і потерпав від збитків. Натомість сьогодні він — перенасичений відвідувачами, яких на лікувальному пляжі в сонячну погоду може бути забагато.

Як стверджують відповідальні працівники колективу санаторію, встановлена огорожа дає можливість, з одного боку, — контролювати потік та кількість відпочиваючих на комунальному пляжі (відповідно до карантинних вимог), а з іншого — дещо поліпшити непросту фінансову ситуацію на комунальному підприємстві, власником якого є Волинська обласна рада.

Комунальний пляж санаторію — відповідно облаштований, на відміну від пляжу загального користування, що знаходиться поруч. А за створений тут комфорт за вкладені санаторієм у це кошти, відповідно, санаторій має право брати помірну додаткову платню. Абсолютна більшість відвідувачів це розуміють, — коментують ситуацію у керівництві санаторію.

Утім, таке нововведення викликало невдоволення у певної частини відвідувачів, які не можуть потрапити на лікувальний пляж зі сторони пляжу загального користування.

Відповідне відео зокрема виклав на своїй сторінці в мережі Фейсбук користувач мережі Фейсбук Сергій Поха.

"Закрили пляж, вхід платний", – зазначає чоловік.

Утім, як запевнили в коментарі «ВолиньUA» відповідальні представники санаторію, огорожу встановлено на цілком законних підставах. Відповідні дозволи санаторієм належним чином отримані, правоохоронні служби про цю ситуацію відповідно поінформовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розмалювали хатину «моржів» на Центральному пляжі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити