image
 |  0 17 Грудня 2018 | 14:12

У Сапожнікова похвалилися відкриткою від Порошенка

На сайті Нововолинської міської ради похвалилися вітальною листівкою, яку меру міста Віктору Сапожнікову прислав Президент.  

Президент України Петро Порошенко привітав Нововолинського міського голову Віктора Сапожнікова з Днем місцевого самоврядування. У своєму звернені Петро Порошенко підкреслив надзвичайну відповідальність голови міста перед представниками громади.

«Велика честь і визнання бути представником своєї громади, захисником її інтересів у питаннях державного управління. Водночас це і надзвичайна відповідальність, оскільки саме Ви зараз закладаєте фундамент майбутнього, а результат Вашої праці оцінюють насамперед люди. І саме на Вас покладаюся я, коли доручаю втілювати ті реформи, які ініціює центральна влада.

Щиро вдячний Вам за сміливість стати на чолі громади, за підтримку і розуміння необхідності впровадження реформи децентралізації. Світ навколо нас змінюють хоробрі, дієві, активні люди. І сьогодні це – Ви!» - написав Президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «За себе і за того хлопця»: Сапожніков виправдовується через субсидію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити