image
 |  11 30 Червня 2022 | 12:19

У СБУ вважають, що швидке захоплення Херсонщини - наслідок провалу багатьох державних структур

У СБУ переконані, що швидке захоплення ворогом Херсонської області - це результат провалу значної кількості державних структур, а не лише окремих деструктивних елементів у спецслужбах.

Про це у інтерв'ю заявив речник СБУ Артем Дехтяренко.

"У нас є Головне управління внутрішньої безпеки, яке працює з деструктивними елементами в самій Службі. І наразі воно якраз працює з підполковником Садохіним, вивчаються всі обставини, пізніше ми дамо більше деталей. Але мені здається, що питання захисту території Херсонської області від прямої російської агресії і те, що ворогу так швидко вдалося її окупувати, стосується більшої кількості державних структур, які мають відповідний функціонал, а не Служби безпеки.

Зрадників всередині Служби вкрай мало, тому що з 2014 року вона пройшла кілька етапів свого оновлення, особливо за останні роки. Згадайте справу того ж генерала Шайтанова, якого затримали в 2020 році за підозрою в роботі на Росію. Служба сама зацікавлена в самоочищенні і працює над цим вже не перший рік", - заявив представник СБУ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити