image
 |  351 26 Січня 2024 | 16:46

У селі біля Луцька встановили камеру автоматичної системи фотовідеофіксації

За ініціативи Департаменту муніципальної варти на аварійно-небезпечній ділянці дороги встановлено прилад контролю фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.

Про це інформують муніципали на сторінці у facebook.

В селі Жидичин на автомобільному шляху міжнародного значення М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече працюватиме камера автоматичної системи фотовідеофіксації порушень ПДР.

Завдяки кропіткій роботі старшого інспектора-диспетчера відділу «Центр безпеки міста Луцьк» департаменту, а саме: було підготовлено ряд проєктів, листів та спрямовано їх на погодження у відповідні установи - це стало можливим.

Де й визнали, що ділянка дороги, дійсно, небезпечна, тому тепер в селі Жидичин встановлено технічний засіб контролю швидкості, який фіксуватиме адміністративні правопорушення, зокрема, перевищення швидкості.

Встановлення камери фото/відеофіксації швидкості буде одним з інструментів, що знизить кількість порушень та зробить більш безпечною цю ділянку дороги для всіх учасників дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити