image
 |  9 27 Жовтня 2019 | 20:48

У селі на Волині почали роботи з закладання фундаменту для нової школи

На території шкільного подвір’я загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. селаПіща розпочалися земляні роботи під закладення фундаменту нової будівлі школи.

Роботи старутвали 23 жовтня, – йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

У зв’язку з цією подією до школи завітав настоятель церкви ікони Казанської Божої Матері протоієрей Іоан Давидюк, аби відслужити молебель за вдале будівництво приміщення навчального закладу.

Які інвестпроекти з Шацького району попередньо відібрали для реалізації за державні кошти

Священник благословив дане починання і висловив надію на швидке і якісне завершення будівельних робіт. Вчителі та учні школи, в свою чергу, зветаються до усіх небайдужих всіляко сприяти реалізації проєкту, який повинен дати друге життя Піщанській школі.

Як повідомили у Шацькій районній раді, на сьогодні не прийнято остаточного рішення щодо кількості поверхів. На думку керівництва, виходячи з кількості дітей в селі та прогнозів щодо майбутнього наповнення класів, одноповерхової будівлі цілком вистачить. До слова, замовником робіт є Волинська обласна державна адміністрація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські і польські лікарі разом боротимуться з туберкульозом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити