image
 |  4 4 Червня 2022 | 15:28

У селі на Волині поліція затримала п'яного мотоцикліста

У селі Черськ Камінь-Каширського району під час патрулювання поліцейські зупинили мотоцикл Forte за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки встановили, що 24-річний місцевий житель перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

З метою уникнення адміністративної відповідальності волинянин запропонував поліцейським гроші та поклав 2000 тис. грн на сидіння службового авто.

Патрульні поліцейські одразу на місце викликали слідчо-оперативну групу. Факт дачі неправомірної вигоди задокументували, гроші вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння поліцейські склали на правопорушника адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує штраф у розмірі 17000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі невідомий напав на українок з ножем

Головне зображення ілюстративне

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити