image
 |  243 10 Червня 2024 | 09:54

У селі на Волині продають занедбане приміщення школи (ФОТО)

У селі Ветли Камінь-Каширського району продають приміщення школи.

Про це йдеться на сайті prozorro.sale, - пише ВолиньUA.

Відповідний аукціон оголосило управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради.

Як лот виставлено нежитлове приміщення школи №2 (загальна площа – 174 кв. м), приміщення школи №3 (загальна площа – 87,2 кв. м), вбиральню, колодязь. Нерухомість розташована на вулиці Шкільній,7 у селі Ветли Камінь-Каширського району.

Вказано, що майно розташоване на одній із центральних вулиць села. Технічний стан будівель незадовільний. Тип фундаменту – частково бетон, стіни та перегородки дерев'яні, покрівля влаштована з азбестоцементних хвилястих листів, двері дерев'яні. Будівлі та споруди непридатні для використання.

Рік побудови – 1958-й.

Площа ділянки – 5500 кв. м.

Початкова ціна продажу – 51199 гривень.

Цей лот виставлено на торги вперше. Балансоутримувач нерухомості – управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині невідомі пошкодили дерева в парку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити