image
 |  4 21 Липня 2019 | 22:56

У селі на Волині виборець отримав бюлетень за водійським посвідченням

На дільниці №070704 (ОВО №23) виборець отримав бюлетені для голосування, пред’явивши посвідчення водія. Щодо цього факту спостерігач ОПОРИ склав акт про порушення.

Інцидент трапився на виборчій дільниці у селі Рудники Маневицького району. Член комісії видала бюлетені виборцю, який надав замість паспорта посвідчення водія. Спостерігач ОПОРИ звернув увагу комісії на цей факт та склав акт про порушення, - пише ВолиньPost.

За словами спостерігача, член комісії мотивувала видачу бюлетенів цьому виборцю тим, що сплутала посвідчення із ID-карткою. Однак після цього інциденту спроб видати бюлетені без відповідних документів не було.

Відповідно до частини 4 статті 2 Закону України «Про вибори народних депутатів України» паспорт громадянина України; тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); військовий квиток (виключно для військовослужбовців строкової служби) є підставою для отримання виборчого бюлетеня і можуть бути використані на звичайних та спеціальних виборчих дільницях.

Читайте також: Відомо, скільки проголосувало виборців у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити