image
 |  9 19 Грудня 2021 | 21:39

У селі на Волині відновлять дорогу, вкладуть тротуар та встановлять огородження

Перебуваючи з робочим візитом на теренах Любешівської громади, голова Камінь-Кашисрької райдержадміністрації Ольга Ващук оглянула відремонтовану ділянку автодороги до міжнародного пропуску «Дольськ – Мохро».

Йдеться про автошлях Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ, де тривала реконструкція на ділянці завдовжки понад 5 км, – повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.

Завдяки оперативності та злагодженості дорожників, зазначається в повідомленні, зробили чимало: проїзну частину розширили на 2,5 метри, дорожню основу посилили щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом, здійснили влаштування нижнього шару дорожнього покриття з крупнистої асфальтобетонної суміші, завтовшки 10 см, виконали роботи із вкладання п'ятисантиметрового верхнього шару зі щебенево-мастикового асфальтобетону. Попереду – облаштування узбіччя та комплекс робіт з організації дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський посадовець вимагав від керівника приватного підприємства 1000 доларів

Крім того, у межах села Дольськ також запроєктували відновлення дороги, вкладання тротуарів, встановлення пішохідного огородження та лінії зовнішнього освітлення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити