image
 |  7 28 Листопада 2022 | 19:42

У селі на Волині витратять 2 мільйони на тротуари

Поточний середній ремонт тротуарів запланували провести в селі Видричі Камінь-Каширського району. На ці роботи, які проводитимуть на вулиці Центральній, витратять два мільйона гривень.

Тендер на ремонт оголосило управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради. Торги тривають на сайті Prozorro, - пишуть Волинські новини.

Пропозиції від учасників прийматимуть до 28 листопада. Аукціон заплановано на 1 грудня.

Очікувана вартість поточного ремонту тротуарів на вулиці Центральній у селі Видричі становить 2,075 мільйона гривень.

На згаданій вулиці наявні тротуари з асфальтобетонним покриттям, яке перебуває в незадовільному, напівзруйнованому стані. Довжина ділянки, де будуть проводити роботи, сягає 517 метрів.

Відповідно до технічного завдання, ремонт тротуарів включатиме розбирання бортових каменів, асфальтобетонних покриттів, корчування пнів, влаштування дорожніх корит, встановлення поребриків, влаштування основи, укладання покриття з бруківки та тактильної плитки, встановлення дорожніх знаків, установка панелей металевого тротуарного огородження, їх фарбування.

Ремонт на вулиці Центральній у Видричах мають закінчити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити