image
 |  2 2 Листопада 2021 | 06:22

У селі на Волині влада не в змозі відремонтувати дах котельні, який негода зруйнувала ще влітку

У селі Смолигів Луцького району негода зруйнувала покрівлю котельні школи. Пройшло більше трьох місяців, влада досі ігнорує проблему і котельня досі без даху.

Про це пише Богдан Прус у соцмережі facebook.

"19 липня на приміщення котельні школи с. Смолигів під час буревію впав дуб. Їхали дивитись на дуба всі, в тому числі і Кревський Ю. разом з заступником Трофимчуком Р. Звичайно дуба порізали, вивезли в Торчинське ВЖКГ.

Дехто писав хвалебні оди про дуба та дякував керівництву за оперативну роботу.

Пройшло більше трьох місяців, почався опалювальний сезон, а покрівлю котельні школи не відремонтували.

Кревський Юрію, розумію, що голова, як говорять працівники селищної ради, проводить «ділові зустрічі», для вирішення стратегічних питань, хоча стратегії розвитку Торчина, та і розвитку громади як депутат не бачу, а тут пошкоджений дах котельні дубом…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виділив земельну ділянку: на Волині сільського депутата спіймали на порушенні

Керівники Торчина, зробіть хоч одну справу конкретну для Смолигова – відремонтуйте дах шкільної котельні, тому, що на інші проблеми сіл (обкошування, вивіз сміття інше) ви не звертаєте уваги.

До речі, нечистоти з каналізаційної ями в Торчині викачали, і робота зайняла не більше години, тепер нечистоти течуть під землею", - йдеться  у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити