image
 |  0 24 Травня 2019 | 13:03

У селі під Луцьком випускники-дошкільнята висадили перші дерева (ФОТО)

У селі Боратин у дошкільному навчальному закладі «Сонечко» вчора, 23 травня, діти висадили молоді яблуні на пам`ять про себе, так, як вони випускники в цьому році та підуть восени до школи.

Таку акцію «Посади своє перше дерево» запропонувала місцева жителька та бабуся випускниці Аліни Радь, Оксана Радь, - інформує власкор ВолиньUA.

Акцію підтримали та допомогли в реалізації Луцька районна організація «ВО Свобода», зокрема, її голова Тарас Столярчук та депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Юрій Цейко.

Оксана Радь активно долучається до подібних акцій та не байдужа до різного роду занять в Боратинській ОТГ.

Після висаджувань дерев провели зустріч за круглим столом в кабінеті завідуючої дитячого садочку, пані Галини Киричук, яка разом з дітками допомагала садити яблуні.

Розмови були в основному про роботу, досвід та успіх в дошкільних закладах, в ОТГ та загалом про місцеві потреби.

Юрій Цейко наголосив, що потрібно підтримувати та розвивати села, вводити нові програми по вивозу сміття, співпраця між бізнесом та ОТГ, залучення інвестицій та коштів у розвиток потужної громади. Саме так має розвиватись країна.

Також мова йшла про парламентські вибори, які відбудуться найближчим часом. Тарас Столярчук наголосив, що обирати потрібно чесних та місцевих патріотів свого краю, які як ніхто буде піклуватись про своє село, свою громаду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити