image
 |  14 19 Червня 2021 | 14:48

У селі Сошичне на Камінь-Каширщині з’явиться новий сучасний автомобіль «швидкої» допомоги

Незабаром у селі Сошичне Камінь-Каширського району з’явиться новий сучасний санітарний автомобіль «швидкої» допомоги.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депуктат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"Приємна новина напередодні професійного свята – для сошичненських медиків. Незабаром у селі Сошичне Камінь-Каширського району з’явиться новий сучасний санітарний автомобіль «швидкої» допомоги. Це вбачається з відповіді на депутатське звернення, яке ми спільно з депутатом Сошичненської громади від ВО «Свобода» Сергієм Бортнюком скерували директору комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради, обгрунтувавши необхідність придбання для колективу пункту ЕМД у Сошичному нового санітарного автомобіля.

«Беручи до уваги Ваш запит, та виходячи з планів розбудови пунктів ЕМД, при надходженні автомобілів в найближчий час – ми плануємо забезпечити пункт с. Сошичне сучасним санітарним автомобілем», – йдеться у відповіді за підписом директора обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Шмаля.

Разом із тим, колектив обласного центру ЕМД просить сприяти їхньому підприємству в отриманні більшої кількості санітарних автомобілів, «враховуючи те, що підприємство досі використовує 27 автомобілів (в тому числі і пункт с. Сошичне) віком більше 10 років. Запевняємо: сприяння буде, адже йдеться про життя і здоров’я волинян.

Зі святом вас, медпрацівники!" - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинській лікарні показали досягнення колективу з благоустрою території (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити