image
 |  5 15 Січня 2023 | 15:12

У селищі на Волині через аукціон здаватимуть в оренду комунальне майно

У відділі капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради повідомили про оголошення проведення аукціонів щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності.

Про це повідомили на сторінці селищної ради, - пише ВолиньUA.

Це кабінети адміністративного приміщення за адресою: 44601, вулиця Незалежності, 19, смт Маневичі, Камінь-Каширський район, Волинська область:

  • аукціон з передачі в оренду нерухомого майна – частини приміщення на другому поверсі адміністративного приміщення, загальною площею 8,8 квадратних метрів. Дата проведення аукціону: 17 січня 2023 року;
  • аукціон з передачі в оренду нерухомого майна – частини приміщення на другому поверсі адміністративного приміщення, загальною площею 9,0 квадратних метрів. Дата проведення аукціону: 18 січня 2023 року;
  • аукціон з передачі в оренду нерухомого майна – частини приміщення на другому поверсі адміністративного приміщення, загальною площею 16,4 квадратних метрів. Дата проведення аукціону: 18 січня 2023 року.

Час проведення аукціону встановлює електронна торгова система автоматично. Подати заяву чи отримати повну інформацію про об’єкти нерухомого майна, що пропонують в оренду, можна на електронній торговій системі.

Разом з тим повідомляють, що за роз’ясненням щодо умов та порядку оренди просять звертатися у Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради, що знаходиться в приміщенні Маневицької селищної ради за адресою: 44601, вулиця Незалежності, 30, смт Маневичі, Камінь-Каширський район, Волинська область (кабінети 101, 103).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити