image
 |  5 14 Листопада 2022 | 08:29

У селищі на Волині допомогли вразливим верствам населення

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради налагоджує співпрацю з волонтерами, благодійними організаціями та фондами.

Про це повідомили на сторінці Ратнівської селищної ради у Facebook.

Одним із завдань Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради є надання допомоги вразливим верствам населення і людям, які переїхали із зони бойових дій.

З метою забезпечення цієї категорії осіб товарами першої необхідності Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради налагоджує співпрацю з волонтерами, благодійними організаціями та фондами.

Так, на запит до благодійного фонду «Віримо в Україну» координатори цього фонду доставили 25 продуктових наборів, які роздали сім'ям з дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах та проживають на території нашої громади.

А нещодавно до допомоги долучилася наша землячка, Мирослава Клубук, яка проживає в Німеччині. Мирослава через благодійну організацію Благодійний фонд «Горизонти надії» передала одяг, взуття, дитяче харчування для внутрішньо-переміщених осіб, які проживають на території громади.

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» дякує партнерам за допомогу і сподівається на подальшу співпрацю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити