image
 |  4 25 Січня 2021 | 17:54

У селищі на Волині шукають директора Центру культури

У Любешові шукають директора Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради.

Про це йдеться на сайті Любешівської селищної ради.

Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля Любешівської селищної ради».

Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи – не менше трьох років у сфері культури, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі в конкурсі кандидатами подаються наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копії документа, що посвідчує особу;

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи, складені в довільній формі;

- мотиваційний лист у довільній формі;

- копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, CD та DVD-записи тощо (за бажанням).

Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлеглі Погуляйка боргують 366 тисяч гривень за оренду майна

Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Особи, які беруть участь у конкурсі, готують публічну презентацію проєкту програми розвитку Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради на один і п'ять років, у яких повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться кандидатом на посаду, для вирішення проблем закладу, а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення адміністративно-господарської стійкості закладу та підвищення творчої ефективності його діяльності.

Для довідок та подання документів звертатися за адресою: вул. Незалежності,62 смт Любешів Камінь-Каширський район Волинська область, тел.0997057039.

Термін подання документів: 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу.

Прийом документів протягом тридцяти днів з дня оголошення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити