image
 |  2 26 Квітня 2022 | 23:01

У селищі на Волині створили пункт збирання садових та паркових відходів

У селищі Ратне запрацював пункт збирання садових та паркових відходів (гілки дерев).

Розташований він по вулиці Шевченка, 54, (територія насіннєвої станції «Україна»), йдеться на сайті Ратнівської громади.

Комунальний пункт збирання відходів – спеціально обладнаний майданчик, призначений для приймання таких видів відходів: садових та паркових відходів біологічного походження (гілок дерев).

На території виробничого майданчика розташована ділянка прийому сировини та подрібнення відходів рослинного походження (гілки дерев).

Садово-паркові відходи, які надходять на майданчик, вивантажуються на виділену ділянку та тимчасово зберігаються. Гілки дерев перед використанням подрібнюються в деревоподрібнюючій машині.

«Особливе прохання! Не викидайте садових та паркових відходів на смітник, адже утилізувати дерева та гілки з максимальною користю – це свідоме ставлення до навколишнього середовища. Дерева будуть подрібнені та використані як паливо», – пишуть на сайті селищної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити