image
 |  4 5 Червня 2022 | 23:31

У селищі на Волині викрили місце розсташування притулку для осіб, які постраждали від насильства

У селі Зимне 31 травня відчинив двері новий соціальний заклад – притулок для осіб, які постраждали від насильства у сім’ї.

Під час відкриття закладу стрічку перерізав сільський голова В'ячеслав Католик, участь в урочистостях взяли заступник голови РДА Андрій Сторонський та голова райради Віктор Хиць, директорка департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод і керівниця підрозділу Національної соціальної сервісної служби Волині Світлана Мишковець, інформують на сторінці Володимир-Волинської РДА у facebook.

Місце для безпечного тимчасового цілодобового перебування постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі у Зимнівській ТГ буде не просто комфортним тимчасовим житлом, а й установою, де можна отримати комплексну допомогу на основі оцінки потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоров’я та соціального становища.

Проте, на сторінці Володимир-Волинської РДА розмістили також фото притулку, де видно локацію, на якій він розташований. Враховуючи те, що це село, то очевидно, що особи, котрі постраждали від домашнього насильства, не будуть там почувати себе у безпеці. Адже навіть, якщо адреса не вказана, то за допомогою даних фото будь-хто зможе віднайти місцерозсташування цієї будівлі.

До слова, послугами цього закладу зможуть також скористатись мешканці Локачинської, Литовезької, Оваднівської, Поромівської та Павлівської територіальних громад, з якими Зимнівська сільрада уклала меморандуми про партнерство.

Контактний телефон установи: 95 - 1 - 33

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити