image
 |  1593 25 Січня 2024 | 23:31

У Шацькій громаді незаконно звільнили директора школи

З засобів масової інформації стало відомо про незаконне звільнення з посади директора Мельниківського ліцею Надії Падалюк.

Про це написав депутат Шацької селищної ради від фракції ВО "Свобода" Андрій Лисий.

«У Шацькому суді розглянули позов директорки Мельниківського ліцею Надії Падалюк до Шацької селищної ради про скасування дисциплінарного стягнення - догани. Про це йдеться у рішенні Шацького суду від 29 листопада 2023 року. Суддя в своєму рішенні вирішила визнати незаконним та скасувати розпорядження Шацької селищної ради від 17 серпня 2023 року про притягнення до дисциплінарної відповідальності та оголошення догани директорці Мельниківського ліцею за неналежне виконання службових обов’язків.

У липні, відповідно до розпорядження голови Шацької селищної ради відбулась перевірка діяльності освітнього закладу. Перевірку проводила спеціально створена комісія селищної ради. Як стало відомо, за результатами перевірки комісія надала селищному голові висновок, де вказала на виявлені порушення. Відтак, взявши до уваги висновок комісії, доповідну записку начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, директорці оголосили догану за незаконне виконання службових обов’язків . Також селищна рада вирішила з 25 серпня 2023 року розірвати контракт з Надією Падалюк в зв’язку з дисциплінарним стягненням» - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим фактом Андрій Лисий оприлюднив звернення групи депутатів до голови Шацької селищної ради Сергія Карпука. У зверненні депутати просять дати відповідь чи поновили директора на роботі, а також про склад та висновки комісії, яка оголосила дисциплінарне стягнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нерозкритий потенціал аптеки-музею Злоцьких у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити