image
 |  2 30 Квітня 2020 | 11:26

У Шацькому районі вбили 53-річного чоловіка, тіло знайшли біля лісу

У Шацькому районі поліція менше ніж за добу розкрила умисне вбивство. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчинені умисного вбивства та обрання міри запобіжного заходу. 

Про це інформує пресслужба полції Волинської області.

28 квітня, ввечері, у лісовому масиві поблизу села Мельники Шацького району виявили тіло 53-річного жителя цього ж району з ознаками насильницької смерті. На місце виїхали співробітники поліції.

За фактом умисного вбивства відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловік порушив самоізоляцію та намагався відкупитися (ФОТО)

У результаті проведених заходів слідчі слідчого управління, оперативники управління карного розшуку області у співпраці із працівниками Шацького відділення поліції менше ніж за добу встановили особу зловмисника. Ним виявився не судимий 49-річний житель сусіднього села. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, буде вирішуватись питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити