image
 |  0 20 Серпня 2020 | 19:17

У Шацьку піймали нелегальних перевізників таксі та водіїв автобусів

У Шацьку виявлено два факти нелегальних перевезень пасажирів на таксі, а також три факти надання послуг з перевезень пасажирів автобусами

Про це інформує відділ фінансово-організаційного та правового забезпечення апарату Шацької райдержадміністрації.

В період з 13 по 14 серпня 2020 року посадовими особами управління Укртрансбезпеки у Волинській області спільно з представниками Шацького відділення поліції Любомльського відділу ГУ Національної поліції України у Волинській області проведено рейдові перевірки транспортних засобів, якими надавались послуги з перевезення пасажирів, в тому числі, транспортних засобів, які здійснювали перевезення пасажирів автомобілями в режимі «легкового таксі».

Під час проведення заходів державного нагляду виявлено два факти нелегальних перевезень пасажирів на таксі, а також три факти надання послуг з перевезень пасажирів автобусами з порушенням вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», про що складено відповідні матеріали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку - ДТП за участі патрульних (ФОТО)

За результатами розгляду актів буде прийнято рішення щодо притягнення перевізників до відповідальності відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 1567 від 08.11.2006 року.

Вищезазначені спільні заходи будуть проводитись в Шацькому районі й надалі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити