image
 |  4 17 Серпня 2019 | 13:54

У штабі ООС почали замовчувати загибель українських воїнів на Донбасі

В зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі за останні 2 доби загинули чотири українські військовослужбовці, однак за офіційними даними штабу ООС – один.

15 серпня депутат Дніпровської міськради Юлія Дмитрова повідомила про загибель жителя Дніпра Олексія Попко, який служив у 74 окремому розвідувальному батальйоні, - повідомляє ua.news.

У ніч на 15 число від вогнепального осколкового поранення поблизу Золотого загинув Василь Євстегнєєв, командир відділення 72-ї окремої механізованої бригади з села Дорожинка (Кіровоградська область), пише Цензор.

14 серпня Глава Маневицької РДА Андрій Линдюк написав про загибель військовослужбовця Олександра Колбуна з с. Вовчицьк Чернівецької області.

За непідтвердженою інформацією 14 серпня загинув службовець 72-ї окремої мехбригади Костянтин Гаврик з Токмака Запорізької області.

Раніше повідомлялося, що терористичні угруповання на Донбасі 13 раз порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції українських військових з заборонених Мінськом. Під час виконання бойового завдання 10 серпня загинув військовослужбовець Нацгвардії України.

Нагадаємо, 17 липня Тристороння контактна група в Мінську домовилася про припинення вогню з 21 липня і початку т.зв. «хлібного перемир’я» уздовж лінії розмежування на Донбасі.

Однак супротивник не припинив атаки на позиції ООС. 5 серпня поблизу населеного пункту Павлопіль у Донецькій області, через обстріл терористів загинули четверо українських військовослужбовцівВМС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі горів готель: загинуло 8 людей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити