image
 |  11 3 Лютого 2023 | 17:44

У січні Волинська митниця «заробила» майже 2 мільярди гривень

У січні цього року платниками податків у зоні діяльності Волинської митниці було перераховано до державної скарбниці 1 мільярд 965 мільйонів гривень митних платежів.

Про це інформує Волинська митниця.

Це - на 462 мільйони гривень більше, ніж доведений індикативний показник, виконання якого складає 131 відсоток.

Водночас, платникам податків у січні 2023 року нараховано 476 млн грн умовних платежів. Пільги надавалися відповідно до Угоди про вільну торгівлю з Євросоюзом та чинного законодавства України, що передбачає звільнення від сплати мита та ПДВ під час ввезення окремих категорій товарів.

Нині середньоденні надходження до бюджету становлять 89,3 млн грн, що більше аналогічного періоду січня 2022 року у півтора рази (було 56,9 млн грн). При цьому виконання доведеного індикативного показника забезпечено всіма митними постами на Волині, а найбільш вагомі за сумами митних платежів декларації оформляють на митних постах "Ковель" та "Луцьк".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинській міськраді готують звернення щодо відміни обмеження для виїзду за кордон депутатів місцевих рад

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити