image
 |  2 15 Листопада 2017 | 15:07

У сина Авакова заарештували дві квартири та три паркомісця

Суд за клопотанням детектива Національного антикорупційного бюро заарештував дві квартири і три паркомісця, що належать Олександру Авакову.

Про це 15 листопада 2017 року повідомляє сайт «Цензор.НЕТ» із посиланням на рішення суду від 2 листопада, оприлюднене 14 листопада.

Відповідно до виписки з Реєстру майнових прав, син міністра МВС володіє квартирою в Києві на вулиці Протасів Яр, 8 площею 375 кв.м., а також трьома місцями в паркінгу того ж будинку. Цю нерухомість він придбав в травні 2014 року. Крім того, з 2007 року на нього оформлена чотирикімнатна квартира в Харкові площею 205 кв.м.

Олександр Аваков підозрюється у розтраті коштів Міністерства внутрішніх справ за попередньою змовою з колишнім заступником міністра Сергієм Чеботарем і підприємцем Володимиром Литвином. Йдеться про закупівлю рюкзаків на 14,5 млн грн у фіктивної компанії «Дніпровенд». За версією слідства, рюкзаки не відповідали вимогам МВС і були куплені за завищеними цінами.

За розтрату майна в особливо великих розмірах (ч.5 ст. 191 ККУ) передбачено покарання у вигляді 7-12 років позбавлення волі з конфіскацією.

Як відомо, суд відмовив в арешті Олександра Авакова і зараз він знаходиться під особистим зобов'язанням і носить електронний браслет.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити