image
 |  2 28 Жовтня 2021 | 21:39

У скільки обійдуться Луцьку новорічні ялинки?

Влада Луцька вже розпочинає підготовку до святкування новорічно-різдвяних свят. Зокрема, департамент ЖКГ оголосив тендер на закупівлю послуг зі святкового оформлення новорічних ялинок Луцької міської територіальної громади.

Про це пише Інсайдер медіа.

З місцевого бюджету на це планують витратити 199 900 грн. За ці кошти планують прикрасити 3 центральні ялинки на «Театральному майдані», вічнозелену красуню біля міської ради та ялинку на пр.Молоді. Також планують святково оформити новорічні ялинки у всіх селах громади:

с. Прилуцьке «Школа»,

с. Забороль (біля Сільської ради),

с. Жидичин (біля Будинку культури),

с. Боголюби (біля Сільської ради),

с. Княгининок (біля Сільської ради),

с. Рокині (біля Будинку культури).

Разом з тим, Департамент ЖКГ Луцької міської ради оголосив закупівлю послуг з монтажу Новорічного та Різдвяного містечка на Театральному майдані міста Луцька. На це з місцевого бюджету збираються витратити 143 000 грн.

Зокрема, планують встановити новорічне містечко навколо ялинок з фігурними елементами, металеві арки входу в містечко, святкові банери на новорічну та різдвяну тематику та Різдвяну шопку. Заявки на участь у торгах приймаються до 1 та 2 листопада відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині зберегли столітній млин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити