image
 |  4 24 Жовтня 2020 | 13:51

«Прощальний акорд»: У Смолигівській ОТГ на останній сесії сім'ї голови віддали майже 1,5 гектара землі

На останній сесії Смолигівської громади віддали 1,4 гектара землі в користування голові Смолигівської громади Галині Прус та її дочці Світлані.

Про це стало відомо з допису в групі Торчин SOS у Facebook, - пише "Під прицілом".

Як йдеться у дописі користувача Євгена Корнійчука, на останнє засідання Смолигівської сільської ради депутатам припали найцікавіші рішення:

"З-поміж інших було два головних питання: про виділення земельних ділянок Прус Г. Д. та Прус С. Б. Так, зокрема, депутати ухвалили і проголосували за виділення Галині Дмитрівні Прус 60 соток землі, а її дочці, Світлані Богданівні, – 80 соток. На двох з матір’ю – майже півтора гектари.

Здавалося б, нічого кримінального, бо ж кожному українцю передбачено законом виділення землі для ведення господарства, для зведення будинку та інших потреб. Але чому ж тоді головиха це рішення провела під сукном? Відчуває поразку на виборах? Знає, що в майбутньому за такі витівки дадуть по руцях?", – зазначає у своєму дописі Євген Корнійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові антирекорди: на Волині — 217 нових підтверджених випадків, в Україні — 7014 та 125 померлих

"Це єдині земельні питання, за які депутати проголосували на сесії. Всі інші прохання на виділення землі селянам відхилили. Голосуйте за Прусиху. Вона вміє господарювати", - додає чоловік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити