image
 |  25 15 Грудня 2022 | 20:41

У соцмережі facebook заблокували сторінку свободівського добровольчого батальйону "Карпатська Січ"

У соцмережі facebook безпідставно заблокували сторінку свободівського добровольчого батальйону "Карпатська Січ", а також його адміністраторів.

Про це написав у facebook Стас Скачко.

Прохання розголосу в усіх публічних новинах. Це важливо! Facebook без попередження заблокував сторінку «ОДЧ Карпатська січ» https://www.facebook.com/karpatsich та власні сторінки адмінів!?!

Вимога Українців та усіх цивілізованих людей, що послідовно воюють проти московітів:

1) Негайно відновити сторінку https://www.facebook.com/karpatsich та власні сторінки адмінів

2) провести службову перевірку щодо протидії черговій масованій атаки кремлінських ботів на українські сторінки у Facebook

3) провести службову перевірку щодо наявності кремлінських сексотів у службі модерації контенту чи некоректності автоматичних роботів у Facebook

Для того, щоб відновити групу, допоможіть масово подати скарги до Facebook. Порядок дій:

1) Перейдіть за посиланням: https://m.facebook.com/help/contact/157461604368161 

2) У поле /Name of the group or event/ вставте назву Карпатська Січ

3) У вікно /Web address (URL) of Page/ вставте це посилання https://www.facebook.com/karpatsich 

4) У вікно /Detailed description/ вставте текст, наведений нижче:

Я - один із сотень тисяч людей, яким подобається Фейсбук-група "Карпатська Січ" і я протестую проти її видалення. Я думаю, що це – добра сторінка, яка не порушує стандартів Фейсбук.

I am one of the thousands of people who like the Facebook group Karpatska Sich and I protest against its removal. I think this is a good page that does not violate Facebook's standards.

5. Скрін - прошу коментарі

Лише від усіх нас залежить чи відновлять групу. Слава Україні!

Більше інформації:

49-й окремий стрілецький батальйон «Карпатська Січ» — Український добровольчий підрозділ Сухопутних військ Збройних сил України.

Створений Олегом Куциним у 2014 р. під час російсько-української війни як окрема добровольча чота «Карпатська Січ». 2015 року чота увійшла до складу Збройних Сил України, у 93-тю механізовану бригаду. 2015 року чота стала ротою, брала участь в боях в районі Донецького аеропорту: бої за Піски, шахту «Бутовка», Водяне, Опитне.

 З 24 лютого 2022 року патріоти без досвіду бойових дій та добровольці з інших країн згуртувалися навколо ядра ветеранів «ОДЧ Карпатська Січ», створивши добровольчий батальйон.

Після початку російського вторгнення 2022 року, добровольчий батальйон «ОДЧ Карпатська Січ» вів бої під Києвом: в Ірпіні, Романівці, на Броварському напрямку.

Після деокупації Київщини був передислокований під Ізюм. У травні батальйон було переформовано на 49-й стрілецький батальйон «Карпатська Січ», який увійшов до складу Сухопутних військ ЗСУ.

Підрозділ названий на честь організації народної оборони «Карпатська Січ», яка існувала на Закарпатті у 1930-х.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити