image
 |  2 18 Грудня 2020 | 21:40

У США медсестра на пресконференції зі ЗМІ знепритомніла одразу після щеплення проти COVID-19 (ВІДЕО)

На Алясці в США медсестра втратила свідомість через 10 хвилин після того, як їй зробили щеплення проти коронавірусу препаратом від Pfizer і BioNTech.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Це трапилося прямо на пресконференції зі ЗМІ, які висвітлювали вакцинацію в лікарні Теннессі 17 грудня. Відео опублікувала ТВ-станція WTVC-9.

На кадрах показано, як лікарі ввели ін'єкцію медсестрі Тіффані Довер. Після цього вона дала коментар щодо цього. Говорячи на камеру, жінка відчула запаморочення, а потім, попросивши вибачення, встала зі стільця і ледь не впала на підлогу. Її зловили лікарі, які стояли позаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеpівництво Pfizer не буде щеплюватися своєю вакциною, а іншим pадить «довіpяти науці», — CNBC (ВІДЕО)

«Це просто вразило мене раптово. Почувалася трохи дезорієнтованою, але тепер усе добре, і біль у руці пройшов», – сказала пізніше Довер.

Також вона зізналася, що насправді часто втрачає свідомість, коли відчуває біль.

«Для мене це звичайна справа», – додала медсестра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії почали «вакцинувати» від коронавірусу: люди розповідають про болісні ефекти, їм погрожують

Лікарі поспішили запевнити, що цей випадок із втратою свідомості не був пов'язаний із вакциною, виробленою Pfizer&BioNTech.

«Це реакція, яка може виникнути дуже часто з будь-якою вакциною або щепленням. Ми хотіли б заспокоїти тих, хто бачив це. Немає причин підозрювати, що це взагалі пов'язано з вакциною», – підкреслив медичний директор відділення інтенсивної терапії в лікарні CHI Memorial (штату Теннесі) доктор Джессі Такер, який теж отримав вакцину.

За даними Центру з контролю і профілактики захворювань США (CDC), непритомність може трапитися після багатьох видів щеплень і медичних процедур, однак зазвичай вона викликана болем або тривогою.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

раніше добровольці, які випробували на собі вакцину проти COVID-19 від Pfizer&BioNTech і Moderna, розповіли про самопочуття: дискомфорт у м'язах руки, втома й озноб.

У Британії через добу після ін'єкції вакцини Pfizer у двох співробітників Нацслужби охорони здоров'я країни (NHS) виникла алергічна реакція на препарат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США виникла друга за добу алергічна реакція на вакцину Pfizer

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити