image
 |  9 20 Квітня 2021 | 23:08

У «Старому Луцьку» новий ресторан просить погодити режим роботи

У районі «Старого міста» по вулиці Данила Галицького, 14 власники ресторану «Старий Лис» просять погодити режим роботи з 12:00 до 01:00 год. Із забороною продажу на винос з 22:00 год. пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових.

За інформацією, наданою Луцьким районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, управлінням патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України та Луцьким управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області неодноразових документовано підтверджених порушень норм громадського порядку щодо дотримання тиші та санітарного законодавства щодо дотримання тиші відповідно у вищезазначеному закладі протягом останніх трьох місяців не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі депутати викликають «на коврик» недобросовісного забудовника

Неодноразово документовано зафіксованих органами Національної поліції фактів перебування неповнолітніх осіб без супроводу дорослих з 22.00 до 06.00 години в закладі ресторанного господарства протягом останніх трьох місяців не було.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити