image
 |  5 3 Квітня 2019 | 16:39

У «Старому місті» автомобільний колапс, через діяльність ринку та бездіяльність влади

В заповіднику «Старе місто», через діяльність ринку вулиці переповнені автомобільним транспортом.

Про це «ВолиньUA» повідомляють лучани.

У недільні чи суботні дні, вулиці історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» вщент переповнені автомобільним транспортом. Таких хаос триває вже не перший рік, міська влада, яку очолює бютівець Григорій Пустовіт очевидно не може навести лад.

Ще в 2015 році ПП «ЕльбаUA» виграли конкурс на облаштування паркомісць. Тодішня міська влада сприяла у відкритті цієї парковки для приватного підприємства, однак за 4 роки, цей  інвестор не зумів запустити парковку.

Все через те, що обладнання нагадує більш кустарне і саморобне, також на початку роботи були зафіксовані випадки коли боларди розбивали авто.

Як розповіли мешканці вулиці Братковського, зимою вулиця не прибиралась снігоочисною технікою, бо транспорт по габаритам не проходив через обмежувачі.

Таким чином, що підприємство «ЕльбаUA», що нинішня міська влада, всі разом дружньо «забили» функціонування парковки в межах «Старого міста».

Стихійна парковка у вихідні дні.

Нині ж ПП «ЕльбаUA» звертається до міської ради, аби місто викупило у них металобрухт, який вони називають обмежувачі чи паркомати за майже 3 мільйони гривень. Але постає питання чи потрібні місту цей небезпечний і не практичний метелобрухт за таку суму?

До слова, спеціалізоване на парковках у місті КП «Автопарксервіс» за минулий рік своєї діяльності таки не зумів запустити парковки по вулиці Кривий Вал, то вже годі говорити про вирішення та запровадження автопарковок в центрільній частині міста. Ці всі аспекти свідчать, що вирішення паркомісць у місті Луцьку схоже на те, наразі не посильні для нинішньої міської влади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити