image
 |  5 28 Серпня 2019 | 16:44

У «Старому місті» депутати не скасували оренду скандальному забудовнику

У «Старому місті» не будуть розривати договір оренди з одіозним забудовником на Кафедральній, 13.

Про це стало відомо сьогодні, 28 серпня, під час засідання 61-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати не підтримали проект Про дострокове припинення ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» права користування земельною ділянкою, наданої на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вул. Кафедральній, 13. Площа земельної ділянки 0,0779 гектара.

Голова фракції «Свобода» Микола Федік повідомив, що цей проект рішення був внесений на розгляд сесії від комісії законності. Як пояснив депутат, даний забудовник не виконує пунктів договору оренди, а також ігнорує засідання депутатських комісій.

«Орендар не виконує пункти договору оренди, який було прийнято в цій сесійній залі», – сказав Микола Федік.

Комісією законності було доручено земельному управлінню підготувати проект рішення про припинення договору оренди на вказану ділянку ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» у «Старому місті».

Однак, депутати, не підтримали даний проект рішення.

Слід зауважити, що даному забудовнику не погодили продовження оренди на вулиці Драгоманова, 15. Де майно забудовник придбав у 2008 році і зареєстрував там 4 % незавершеного будівництва. Натомість, по факту на сьогоднішній день панує безлад, тому ще місяць тому працівниками департаменту Луцької муніципальної варти були зроблені приписи забудовнику.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити