image
 |  5 6 Квітня 2021 | 15:20

У Старому місті Луцька встановлять камери спостереження

У Луцьку працюють над проєктуванням камер зовнішнього спостереження Безпечне місто в історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк».

Про це інформує Департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Враховуючи побажання Поліція Волинської області , напрацювання і цінні підказки небайдужих мешканців та осіб, що проживають на вказаній території історичної частини міста, показали приблизну карту камер відеоспостереження, які будуть встановлені з метою зниження злочинності, наведення порядку, запобігання актів вандалізму, недопущення здійснення надписів на мурах Замку Любарта та інших будівлях заповідника, а також хуліганських дій.

Камери будуть охоплювати наступні історико-культурні споруди: Замок Любарта, Музей дзвонів, Домініканський монастир, Замковий Свято-Архангельський чоловічий монастир (Монастир бригідок), Свято-Покровська церква, Лютеранська кірха, Кафедральний костел Святих Апостолів Петра і Павла, Аптека-музей, площа біля Будинку архітектора Голованя, та практично всю прибережну зону річки Стир, яка потрапляє на даний участок виконання робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЖЕКах Луцька планують поборотися з хамством

Сьогодні передаємо усі напрацювання в роботу для створення проєкту з прокладання волоконно-оптичних ліній зв’язку, світлових опор та камер, що будуть встановлені до кінця року у Старій частині міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити