image
 |  31 22 Вересня 2023 | 15:27

У Старому місті власники занедбаної будівлі хочуть захопити частину землі

У самісінькому центрі Старого міста власники занедбаного будинку, що по вулиці Братковського, 11, хочуть оформити землю з прибудовами сумнівного походження.

Про це стало відомо під час засідання земельної комісії Луцькради, - пише ВолиньUA.

Поряд із цим будинком є прохід до сусіднього будинку 9, яким користуються його мешканці десятки років. Однак власник 11 будинку запланував розширити свою земельну ділянку за рахунок пішохідноі стежки.

Як розповідає депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Андрій Білан, власники 11 будинку роками за ним не доглядали, довкола нього були зарослі та хащі.

"Закинутий будинок ставав прихистком для безхатьків, які декілька разів ставали джерелом підпалів будівлі. Весною мешканці сусіднього 9 будинку прагли толоку, розчистили сміття та хащі довкола будівлі. Будівля руйнується роками і це свідомі дії власників майна, яким важлива земельна ділянка і центрі міста, аніж сама будівля", - розповідає депутат Андрій Білан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справою ківерцівського стадіону Ковальчука зайнялася слідча комісія Верховної Ради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити