image
 |  4 20 Жовтня 2023 | 20:43

У столичному ботсаду на військового напали з ножем

У центрі столиці, на території ботанічного саду, стався напад з ножем на військовослужбовця, правоохоронці розшукують зловмисників.

Про це повідомили у ГУНП у Києві.

Вчора, близько 22:00, поліція отримала повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого.

"Потерпілого з місця події госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітини", - ідеться у повідомленні.
Правоохоронці провели огляд місця події. "Попередньо встановлено, що чоловік йшов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та нанесли три ножові поранення", - розповіли у поліції.

Причетних осіб розшукують. Правоохоронці, зокрема, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують імовірних свідків.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Свідків просять відгукнутися, звернувшись до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна отримала від Хорватії гелікоптери Мі-8

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити